Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 13:35




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Procoder 3 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Procoder 3
witam
przerobiłem dwa filmy dv avi do mpg

1) 83 minuty ustawione na 90 min
2) 118 minut ustawione na 120 min

jakość filmów wyszła bardzo dobra ,ale dlaczego mimo różnych długości pliki mpg zapisały się do identycznych rozmiarów 4.12 gb , czas kompresji był także podobny


środa, 31 października 2007, 22:50
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 22:55
Posty: 167
Lokalizacja: Łajszczew ;)
Post 
Gdzie można kupić Procoder 3 w Polsce ??


środa, 31 października 2007, 23:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post 
navisystems


czwartek, 1 listopada 2007, 04:58
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
tunes napisał(a):
...dlaczego mimo różnych długości pliki mpg zapisały się do identycznych rozmiarów 4.12 gb...

Na tym właśnie polega umiejętność kompresji, by jeśli to ma być DVD - udało się możliwie optymalnie wykorzystać krążek. Program kompresujący stosuje inne bitrate dla materiału dłuższego, czyli jak gdyby bardziej nagęszcza ilość danych w danym czasie, przez co wielkość pliku wcale nie określa czasu trwania.
ProCoder3 kupisz tutaj
P.G.


czwartek, 1 listopada 2007, 05:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post 
ja mam takie pytanie odnosnie procodera, czy ma ktos moze update do procodera albo plugin do premiera pro zeby sprawdzic czy on dziala na wszystkich rdzeniach wywolany rzez export ?

procoder bardzo duzo kosztuje i nie wiem czy warto kase wywalic, bo jak liczy spod premiera jak wersja 2.0+ to awaria straszna, sciagnalem trial i jakiegos pirata ale ani jeden ani drugi nie instaluje sie jako plugin

jesli ma ktos jakies info o sofcie to poprosze kontakt na priv a jak ma zainstalowane to czy moglby to sprawdzic


czwartek, 1 listopada 2007, 11:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL