|
Teraz jest środa, 20 lutego 2019, 05:28
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Problem ze streamem video
Autor |
Wiadomość |
musicdjs
Nowy
|
 Problem ze streamem video
Witam Serdecznie
odrazu z gory przepraszam ze to pewnie nie ten dzial ale prosze o pomoc bo juz nie umiem sobie poradzic , szukalem w google pisalem po znajomych ale nikt nie umie mi pomoc :/
A mianowiecie
mam problem ze zgraniem strumienia wideo ktory na zywo ogladam na stronie www
korzystalem juz z wielu programow ale wiele nie umie zapisac tego poniewaz jest nadawane w oknie windows media playera na stronie a nie np w youtube itd.
Link to strumienia wyglada tak mniej wiecej tak (to przyklad) "mms://81.148.112.20/Game_Low_004"
Znalazlem fajny program WM Recorder 12.0
slicznie zgrywa caly strumien , ale za kazdym razem gdy ogladam sobie zgrany material ze strony www , przy ok 2ej minucie nagrania zaczynaja sie robic "krzaki" i glos przeskakuje :// nie wiem czego to moze byc wina , myslalem ze wina lacza ktore mam bo zgrywalem to w dzien ale i nocy probowalem lecz rezultat jest taki sam :///
Prosze o pomoc i podanie mi programu ktory pomoze mi zgrac strumien wideo ze strony www
Pozdrawiam zyczac milej nocy
|
środa, 14 listopada 2007, 03:00 |
|
 |
Kondor_PL
Stały bywalec
|
Daj jakiś link do takiej strony ze strumieniem do przechwycenia. Przyglądnę się. Może jakieś rozwiązanie się znajdzie.
pzdr.
P.S. Nie obraź się, ale bądź tak miły i używaj PL literek z Alt. Strasznie ciężko czyta się tak napisany post. Osobiście uważam (i nie tylko ja), że to przynajmniej lekceważenie osób, które dany tekst mają czytać.
|
środa, 14 listopada 2007, 21:17 |
|
 |
musicdjs
Nowy
|
Witam ponownie
oto przykładowy link to takiego strema na którym mi zależy
Pozdrawiam
|
środa, 14 listopada 2007, 22:35 |
|
 |
Kondor_PL
Stały bywalec
|
Niestety nie znalazłem funkcjonującego rozwiązania - trochę malo czasu
życzę powodzenia
|
czwartek, 15 listopada 2007, 19:36 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
hej
podłącz komputer do panelu lcd, rozstaw statyw, przymocuj do głowicy stopkę z kamerą, wykadruj, włącz nagrywanie, wciśnij play w przeglądarce, nagraj, wyłącz, zgraj i wyeksportuj jako co tam chcesz
pozdrawiam 
|
piątek, 16 listopada 2007, 02:39 |
|
 |
Kondor_PL
Stały bywalec
|
No proszę, odrobina humoru i rozwiązanie sie znalazło...
pozdrawiam
|
piątek, 16 listopada 2007, 13:13 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|