Teraz jest sobota, 23 marca 2019, 00:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Avid - pytanie 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 25 sierpnia 2006, 13:08
Posty: 18
Lokalizacja: Bełchatów
Post Avid - pytanie
Witam

Mam pytanie do uzytkowników oprogramowania Avid Liquid. Czy ktos z Was wie czy jest mozliwosc ustawienia oprogramowania tak aby przy capturingu bezposrednio przecinal obrazki po ich zakonczeniu? Jezeli ktos nie zrozumial to juz tlumacze - jezeli ktos przywiezie mi surowke z nagrania i bedzie na niej 10 obrazkow na poczatku + 2 setki to ja chce osiagnac efekt ze program potnie mi wideo automatem przy capture na 10 plikow (obrazki) + 2 pliki (setki). Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam


czwartek, 15 listopada 2007, 19:31
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
Witam

Wchodzisz w Control Panel - wybierasz Logging/Batch Digitize--rozwijasz zakładkę General ---- w "kwadracie" Automation zaznaczasz "Use scene detection if available" i tu zaznacz "Create Master with inside handle lenght" --- wartosc klatek to jest to ile bedziesz mial "wirtualnej" zakladki w wgranych klipach.


Pozdrawiam


czwartek, 15 listopada 2007, 23:15
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 25 sierpnia 2006, 13:08
Posty: 18
Lokalizacja: Bełchatów
Post DZiekuje
Dziekuje bardzo za cenna podpowiedz :) Pozdrawiam


piątek, 16 listopada 2007, 14:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL