Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 17:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 z premiera do pohotoshopa 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 22 listopada 2006, 13:50
Posty: 4
Post z premiera do pohotoshopa
siemka. jestem naraznie początkującym montażystą . mam pytanie czy mozna wyeksportowac kawałek filmu z premiera (
klatka po klatce) do photoshopa. potem w photoshopie chce przerobic każdą klatke w ten sam sposób. (poprostu dać efekt ciemnoniebieskiej szyby na zdjecie,czyli tak jakbysmy patrzyli przez kolorową szybe na świat) czy jest jakis sposób aby photoshop automatycznie zrobił to samo ze wszystkimi klatkami co ja zrobie z pierwsza? proszę o pomoc...bardzo pilne


piątek, 7 grudnia 2007, 15:15
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 17 sierpnia 2003, 20:36
Posty: 81
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
Witaj
Jeżeli chcesz zrobić to w ten sposób , to :
eksportujesz fragment filmu jako sekwencja ramek , bmp , tiff , tga]
otwierasz w photoshopie
utwórz sobie akcję z efektem który chcesz uzyskać
daj wykonanie na wszystkich ramkach z akcji

powodzenia


piątek, 7 grudnia 2007, 15:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post 
nie prosciej w photoshopie zrobic layer i wrzucic go na material do premiera ? opcje nakladania z photoshopa tak samo w premierze dzialaja


piątek, 7 grudnia 2007, 16:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL