Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 02:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Problem z dźwiękiem w Adobe Premiere Pro 1.5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Problem z dźwiękiem w Adobe Premiere Pro 1.5
Podczas montażu w Adobe Premiere Pro 1.5 pojawił się dziwny problem. Mianowicie program wykrywa bezproblemowo pliki audio, mogę je obrabiać, ale nie da się ich odsłuchiwać w programie. Nie ma kompletnie żadnego dźwięku. Próbowałem z dźwiękiem z klipów, z muzyką, a także mono i stereo. Podczas eksportowania projektu w gotowym pliku dźwięk jest normalnie. Po raz pierwszy zdarzył mi się taki problem, nie wiem co zrobić, a bardzo zależy mi na czasie...

Bardzo proszę o pomoc!


czwartek, 20 grudnia 2007, 12:05
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 czerwca 2004, 16:01
Posty: 41
Post 
Może masz na timeline odznaczone aby nie odtwarzał dzwięku.


czwartek, 20 grudnia 2007, 12:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
ew. jesli masz 2 karty dzwiekowe to on moze nie odtwarzac na tej co trzeba - jak uzywam słuchawek USB to on nie przełącza sie automatycznie :|

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 20 grudnia 2007, 12:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Na timeline jest normalnie zaznaczone odtwarzanie dźwięku. A dźwiękowa jest jedna...


czwartek, 20 grudnia 2007, 12:38
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 czerwca 2004, 16:01
Posty: 41
Post 
A poza programem dzwięk odtwarza


czwartek, 20 grudnia 2007, 12:51
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 14 marca 2007, 12:00
Posty: 96
Post 
Sprawdź w Preferencjach programu w zakładce Audio Hadrware (nie wiem jak to u ciebie będzie), może tam masz coś namieszane?


czwartek, 20 grudnia 2007, 13:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
tak, poza programem wszystko ok


czwartek, 20 grudnia 2007, 13:19
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 czerwca 2004, 16:01
Posty: 41
Post 
Masz gdzieś wyciszone w programie. Nie znam adobe ale w Edyszynie są zakładki Audio Tool oraz Audio Editor Tam jest możliwość wyciszenia wszystkich oraz poszczególnych ścieżek.Albo spróbuj na nowym projekcie dodać dzwiek.


czwartek, 20 grudnia 2007, 13:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL