Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 06:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 jak połaczyć dwa projekty w videostudio 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 14 września 2004, 19:40
Posty: 35
Post jak połaczyć dwa projekty w videostudio
witam
mam zrzucone 2 kasety dv na hdd. jedna zapisalem jak projekt1 a druga projekt2. jak polaczyc te projekty? w videostudio otwrozylem projekt1 i terach mam wszystkie klipy z tej ppierwej kasety jak teraz dodac ten projekt2?
dzieki


sobota, 29 grudnia 2007, 11:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01
Posty: 388
Lokalizacja: Zabrze
Post Re: jak połaczyć dwa projekty w videostudio
radiator napisał(a):
witam
mam zrzucone 2 kasety dv na hdd. jedna zapisalem jak projekt1 a druga projekt2. jak polaczyc te projekty? w videostudio otwrozylem projekt1 i terach mam wszystkie klipy z tej ppierwej kasety jak teraz dodac ten projekt2?
dzieki


Witam

Na tyle co znam ten program, to w UVS nie można łączyć dwóch projektów. Jedynie możesz na timeline wkładać pliki z łącznego, całego mat.video, wybierając i przycinając te, które Ci pasują.

_________________
Core2Duo E4400/2GBRam Dual Geil/480GBHDD/geforce7600GS
JVC GR-D73/SoonyHC96E/ AP1.5


sobota, 29 grudnia 2007, 20:48
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4583
Lokalizacja: Tczew
Post 
Zobacz czy wyjdzie takie małe szachrajstwo: Otwórz jeden projekt, zaznacz wszystko na timeline, zrób kopiuj, otwórz drugi projekt i zrób wklej... :wink:

_________________
最诚挚的问候


sobota, 29 grudnia 2007, 22:32
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 14 września 2004, 19:40
Posty: 35
Post 
poradzile msobie
otworzyłem projekt1 a potem PPM na wolnym miejscu w timeline i wybralem wstaw video pozniej wskazalem projekt2 i byly zaznaczone pliki z projektu 2 wowczas zaimportowal mi program w kolejsnosci sortuac ja ktylko chcialme (data ,nazwa itp) i poszlo
teraz tylko zastanawiam sie czy wybierac od razu create disk i zrobic dvd czy zapisac jako mpeg i skorzystac z Tmpega i zrobic w nim dvd? z ktorego bedzie lepsza jakosc?Czy z VideoStudio 11+ czy Tmgpega?
dzieki


niedziela, 30 grudnia 2007, 13:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL