Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 05:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 wycięcie kawałka obrazu z całości - jak to zrobić w AP 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 19 czerwca 2007, 09:37
Posty: 56
Lokalizacja: Podlaskie
Post wycięcie kawałka obrazu z całości - jak to zrobić w AP
Witam. Mam mały problem. Man nadzieję że ktoś mi pomożo. Chciał bym wyciąć np. prostokąt lub kwadrat z całego obrazu i pokazać np na czarnym tle. Pracuje na AP Pro 1.5. Dzięki za wszelką pomoc.

_________________
Audi RS4 Avant :) :)


niedziela, 10 lutego 2008, 15:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: wycięcie kawałka obrazu z całości - jak to zrobić w AP
funkcja "clip" lub "crop" w palecie transform do wyboru

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


niedziela, 10 lutego 2008, 16:06
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 19 czerwca 2007, 09:37
Posty: 56
Lokalizacja: Podlaskie
Post Re: wycięcie kawałka obrazu z całości - jak to zrobić w AP
kazikmały napisał(a):
funkcja "clip" lub "crop" w palecie transform do wyboru

Dzięki, jesteś wielki :):)

_________________
Audi RS4 Avant :) :)


niedziela, 10 lutego 2008, 17:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL