POMOC przy filtrach, przejsciach itp
elo
Mam pytanie, czy ktos z Was jest z moze z blizszych lub dalszych okolic Rzeszowa? Jest taka sprawa ze koncze kleic teledysk i tym razem robie to w Adobe Premiere 6.5 i jest to moja pierwsza zabawa z tym programem. Gdybym mial czas to bym probowal samemu to pokonczyc lecz niestety czas mi sie konczy a klip mial byc gotowy na luty;)
Problem mam z tym ze do mojego adobe premiere 6.5 nie mam nic wiecej niz oferuje standardowe wyposazenie, czyli nic:) a te materialy wszystkie pociete mam w surowym stanie i poprostu chcialbym zawitac z kompem do kogos kumatego z tego forum, zaplacic mu za poswiecony czas i poprostu dokonczyc nakladanie filtrow i przejsc juz z nim, zeby zaoszczedzis na czasie. Jesli ktos ma sporo ciekawych filtrow i przejsc takich typowo teledyskowych (jak przejscia - przeblyski, filtry - drgania) za pomoca ktorych mozna uczynic material video bardziej dynamicznym i jesli moglby zaoferowac mi pomoc to niech sie odezwie do mnie na maila
elvis_lasvegas@o2.pl to pojasnie wszystko bardziej szczegolowo. Chce zaoszczedzis na czasie i skorzystac z pomocy kogos kumatego i zalatwic to wszystko jaknajszybciej i skonczyc wreszcie z tym klipem. Z gory wielkei dzieki za pomoc!
piotrek
elvis_lasvegas@o2.pl