Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 23:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problem z dzwiekiem Premiere CS2/CS3 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 6 stycznia 2007, 17:46
Posty: 54
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Post Problem z dzwiekiem Premiere CS2/CS3
Witam,
Mam nietypowy problem z dzwiekiem w wyzej wymienionych programach.
Mianowicie, nagralem studniowke na dwie kamerki Z1/FX1. Wszystko ok - zrzut ok. Programy typu Media Player Classic odpalają materiał bez szwanku. Niestety po przezuceniu materialu do ktoregokowliek premiere ten wrzuca mi co sekunde 'przester'. Niebardzo rozumiem dlaczego tak sie dzieje, czy ktoś potrafiłby mi poradzić jak z tego wybrnąć? Mam 6h materiału, a rzecz muszę zdać za dwa tygonie:(

_________________
http://www.fastmedia.com.pl - wynajem sprzetu filmowego i video warszawa


piątek, 15 lutego 2008, 13:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Problem z dzwiekiem Premiere CS2/CS3
Snesnes napisał(a):
Witam,
Mam nietypowy problem z dzwiekiem w wyzej wymienionych programach.
Mianowicie, nagralem studniowke na dwie kamerki Z1/FX1. Wszystko ok - zrzut ok. Programy typu Media Player Classic odpalają materiał bez szwanku. Niestety po przezuceniu materialu do ktoregokowliek premiere ten wrzuca mi co sekunde 'przester'. Niebardzo rozumiem dlaczego tak sie dzieje, czy ktoś potrafiłby mi poradzić jak z tego wybrnąć? Mam 6h materiału, a rzecz muszę zdać za dwa tygonie:(

Wejdź do Audio Mixer i zobacz czy w czasie odtwarzania materiału kanał Master nie wchodzi Ci na czerwono. Wtedy opuść troche suwak w dół i powinno pomóc. Zakładam oczywiście, że materiał oryginalny jest pozbawiony przesterów, bo jesli nie to zadna regulacja nic Ci nie da.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


piątek, 15 lutego 2008, 13:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 6 stycznia 2007, 17:46
Posty: 54
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Post Re: Problem z dzwiekiem Premiere CS2/CS3
Materiał został źle zinterpretowany przez premiere. Jak pisałem, odpalałem go z dysku programami do odtwarzania i było ok. Zrzuciłem go ponownie, i tym razem został wporządku zinterpretowany. Niebardzo wiem dlaczego tak się stało, ani co spowodowało takie zachowanie Adobe'a - ale problem rozwiązany. :)

_________________
http://www.fastmedia.com.pl - wynajem sprzetu filmowego i video warszawa


piątek, 15 lutego 2008, 15:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL