Teraz jest wtorek, 11 grudnia 2018, 06:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Boris red jak uzyskać efekt 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 25 lutego 2008, 18:18
Posty: 24
Lokalizacja: wejherowo
Post Boris red jak uzyskać efekt
Witam mam pytanie do znawców programu. Chciałbym uzyskac taki mały efekcik :D a mianowicie efekt mroku + delikatne rozmycie,zmiekczenie.Wiem wiem zaraz będzie odpowiedz ze temat był juz wałowany szukałem za pomocą lupki ale nie znałazłem. z góry dziękuje.


poniedziałek, 25 lutego 2008, 18:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Boris red jak uzyskać efekt
Magic Bullet ma taki filtr juz zdefiniowany


poniedziałek, 25 lutego 2008, 21:22
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 25 lutego 2008, 18:18
Posty: 24
Lokalizacja: wejherowo
Post Re: Boris red jak uzyskać efekt
Z podpowiedz dzięki:)) Jeszcze jedno pytanko gdzie go szukać prześledziłem w filtrach i nie znalazłem mam podstawową wersje Boris Red czy to jest jakis dodatkowy zestaw filtrów??


poniedziałek, 25 lutego 2008, 22:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Boris red jak uzyskać efekt
Magic Bullet to jest inny plugin

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


Ostatnio edytowano poniedziałek, 25 lutego 2008, 23:11 przez kazikmaly, łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 25 lutego 2008, 22:53
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 25 lutego 2008, 18:18
Posty: 24
Lokalizacja: wejherowo
Post Re: Boris red jak uzyskać efekt
Ae tez pewnie jest ale mi chodzi o borisa czy cos takiego jest :( :roll: :D


poniedziałek, 25 lutego 2008, 22:57
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 11:37
Posty: 9
Post Re: Boris red jak uzyskać efekt
Opisz mi na maila co dokladnie chcesz zrobic a powiem ci co i czym.Mrok z rozmyciem.?Najlepiej jakas fotke z przykladem podeslij bo obiektywnie nie jestem w stanie sobie wyobrazic twojego zamiaru.a subiektywnie to moge miec co innego na musli.Koniecznie chcesz to robic w Boris Red ?Jest dosc latwo dostepny Dygital Film Tools 55mm.Oferuje swietne gotowe filtry,oczywiscie w pelni konfigurowalne .Jaka wersje Borysa posiadasz?
oli6@o2.pl


czwartek, 28 lutego 2008, 10:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL