Teraz jest czwartek, 13 grudnia 2018, 22:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Overlay 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 listopada 2007, 11:02
Posty: 36
Post Overlay
Witam ponownie:)
Na film chce nałożyć animowany overlay,nie mogę jakość do tego dojść mimo że czytałem i oglądałem tutoriale, chce żeby czarna cześć animacji była niewidoczna i zamiast niej był widoczny film,a kolorowy element animacji był widoczny...
Bardzo proszę o pomoc, jakoś sam nie mogę dać sobie z tym rady..pracuję na Premiere pro


poniedziałek, 5 maja 2008, 11:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Overlay
Berry napisał(a):
Witam ponownie:)
Na film chce nałożyć animowany overlay,nie mogę jakość do tego dojść mimo że czytałem i oglądałem tutoriale, chce żeby czarna cześć animacji była niewidoczna i zamiast niej był widoczny film,a kolorowy element animacji był widoczny...
Bardzo proszę o pomoc, jakoś sam nie mogę dać sobie z tym rady..pracuję na Premiere pro

Musisz użyć kluczowania. W AP Pro wszystko dostępne jest w filtrach z grupy keying. Po szczegóły odsyłam do lektury tego forum. Było już o tym trochę.

Miłego dnia!

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 5 maja 2008, 13:21
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 listopada 2007, 11:02
Posty: 36
Post Re: Overlay
Dzięki wielkie, już wszystko wiem...
Mam jednak jeszcze jeden mały problem, dlaczego nie mogę zaimportować pliku mov do premiere, wyskakuje mi okna informacyjne "The importer reported a generic error"?
pozdrawiam


środa, 7 maja 2008, 10:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post Re: Overlay
Berry napisał(a):
Mam jednak jeszcze jeden mały problem, dlaczego nie mogę zaimportować pliku mov do premiere, wyskakuje mi okna informacyjne "The importer reported a generic error"?
pozdrawiam



Poczytaj tu: viewtopic.php?f=32&t=24029

sprawa dość prosta :mrgreen:


środa, 7 maja 2008, 11:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 listopada 2007, 11:02
Posty: 36
Post Re: Overlay
Zainstalowałem 7.2, następnie 7.15 i również wyskakuje ten sam błąd, czym może być problem?
Bardzo proszę o pomoc


czwartek, 8 maja 2008, 11:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post Re: Overlay
Nie czytałeś dobrze :mrgreen:
Odinstaluj obecne jaki masz i zainstaluj (w necie masz pełno instalek) wersję 7.0.2.
Wszystkie wersje powyżej 7.0 mogą powodować errory :D


Pozdrawiam


czwartek, 8 maja 2008, 12:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL