Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 16:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 DRGANIA W FILMIE wejdz na proDAD.com wersja demo 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 25 stycznia 2008, 19:55
Posty: 13
Post DRGANIA W FILMIE wejdz na proDAD.com wersja demo
wersja demo te usuwa drgania i to spore !!! :lol:
pozdrowienia jak cos maci to tez
dajcie cris


środa, 2 lipca 2008, 20:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2026
Post Re: DRGANIA W FILMIE wejdz na proDAD.com wersja demo
Jak juz informujesz o czymś, to rób to porządnie. Pisze się nazwę wtyczki, w tym przypadku jest to Mercali.


czwartek, 10 lipca 2008, 20:57
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: DRGANIA W FILMIE wejdz na proDAD.com wersja demo
Oboje jak już informujecie, to róbcie to porządnie:
jakiej wtyczki, do jakiego programu, link do strony itp - o co wam chodzi?
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


czwartek, 10 lipca 2008, 21:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: DRGANIA W FILMIE wejdz na proDAD.com wersja demo
Jakby nie usuwać drgających rączek z filmu, zawsze odbędzie się to kosztem jakości filmu.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


piątek, 11 lipca 2008, 19:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: DRGANIA W FILMIE wejdz na proDAD.com wersja demo
TOKKSA napisał(a):
zawsze odbędzie się to kosztem jakości filmu.

Dokładnie. Lepiej zainwestować w dobry statyw :?

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


piątek, 11 lipca 2008, 19:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL