Teraz jest wtorek, 11 grudnia 2018, 03:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Canon XH-A1 zrzut materiału 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 16 maja 2003, 00:15
Posty: 63
Lokalizacja: Cieszyn
Post Canon XH-A1 zrzut materiału
Pracuje na Premiere 2.0. Niestety za nic nie mogę zrzucić materiał HD do komputera. Czy ktoś mógłby mi objaśnić jakim najlepiej programem zrzucić film w formacie HD do kompa?
KrzysztofG


czwartek, 24 lipca 2008, 21:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 11 lutego 2008, 16:26
Posty: 18
Lokalizacja: Kraków
Post Re: Canon XH-A1 zrzut materiału
http://www.adobe.com/support/downloads/ ... rm=Windows

pracowałem tylko na 1.5 i cs3. W 1.5 potrzebny był plugin (załączony w update), 2.0 powinien sobie radzić (tak myślę po obejrzeniu powyższej strony). W każdym bądź razie spróbuj ściągnąć i zainstalować te presety. Jest też darmowy program Canona - Console - nim można zrzucić materiał z kamery i nawet pobawić się co nieco.

8) !

_________________
http://www.108p.pl


czwartek, 24 lipca 2008, 22:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL