Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 03:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Jak dodać warstwę z kodem czasowym do materiału? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2008, 21:50
Posty: 123
Post Jak dodać warstwę z kodem czasowym do materiału?
Witam,

Jak dodać warstwę z kodem czasowym do materiału? Pracuje nad 2 godzinnym materiałem, chciałbym dodać do niego kod czasowy aby klient mógł zgłaszać uwagi powołując się dokładnie na kod. Pracuje w Premiere CS3

Pozdrawiam
emce


poniedziałek, 8 grudnia 2008, 21:56
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2008, 21:50
Posty: 123
Post Re: Jak dodać warstwę z kodem czasowym do materiału?
Temat rozgryziony! Należy dodać do projektu np. Transparent Video. Następnie przenieść do okna Timeline i rozciągnąć na całą długość materiału nad którym pracujemy. Teraz pozostaje tylko dodać efffects/Video/Timecode i finito


poniedziałek, 8 grudnia 2008, 22:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL