|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 18 lutego 2019, 08:46
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
problem z pinnacle 9 i kamerą HDD
Autor |
Wiadomość |
motorajdy
Nowy
|
 problem z pinnacle 9 i kamerą HDD
witam kolegów, mam taki problem:
Pracuje na pinnaclu 9 z kamerą miniDV ale ostatnio kupiłem sony z hdd, i mam problem z przechwytywaniem, z tym sobie poradziłem przez import pliku, ale po dodaniu go do projektu jest miniaturka ale niestety nie jest możliwe oddtwarzanie i edycja klipu.
Czy to wynika z tego iż wersja 9 nie obsługuje tych plików z nowych kamer?
bo może kupie sobie wersje 12 ale nie chce sie rozczarowac po kupnie wersji 12, w końcu to pore złotych
pozdrawiam
|
sobota, 17 stycznia 2009, 18:26 |
|
 |
pgrzyb2
Aktywny bywalec
|
 Re: problem z pinnacle 9 i kamerą HDD
motorajdy napisał(a): Czy to wynika z tego iż wersja 9 nie obsługuje tych plików z nowych kamer?
dokładnie - sam sobie odpowiedziałeś pg
_________________ "moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "
DZIEŃ ŚWIRA
|
sobota, 17 stycznia 2009, 19:39 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|