Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 18:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Do fachowców od Encora. 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Do fachowców od Encora.
Panowie co robie nie tak?Ale pokolei.Mam menu z czterema przyciskami .Wybór scen itp.Jednego z nich nazwałem przysiega którego połączyłem z czapterem nr.5 (poczatek przysiegi).Chcialem aby po zakonczeniu przysiegi film wrócił do menu głównego a tu dupa blada.Idzie dalej do czaptera nr.6.Nie robilem w ten sposób jeszcze wiec biore ksiazke do encora i czytam bo po kilku próbach z end action mnie to zdrazniło.Poczytałem o nakładkach.Robie według zalecen i nadal nic.Włącza się czapter 6 i leci dalej zamiast powrócic do menu głownego.hmmm.Jakies wsazówki prosze :D

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


Ostatnio edytowano czwartek, 5 marca 2009, 22:37 przez kowboj997, łącznie edytowano 1 raz

środa, 4 marca 2009, 21:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Re: Encore mały problem.
Panowie..... jast tam kto?Kurcze mam nadzieje ze jutro dojde co jest nie tak.

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


czwartek, 5 marca 2009, 22:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Do fachowców od Encora.
o ile playlisty beda dzialaly z rodzialami to moze Ci sie uda - a jak nie to bedzisz musiał film pociac z nowu na osobne pliki (tytuly) i wtedy tez zrobisz menu z playlistą (tak jest najlatwiej, ew. opcja override przy przycisku)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 5 marca 2009, 22:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Re: Do fachowców od Encora.
Własnie ta opcja o ktorej piszesz na koncu mi nie dziala.Bede musial zrobic po prostu samą przysiege jako osobną nowa linie ale to jest zbyt proste :D Powinno sie dac owerride ale to mi nie działa i dlatego pytam.Cos zle chyba robie .hmmm

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


piątek, 6 marca 2009, 00:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Do fachowców od Encora.
a jak robiles menu ? jest odtwarzany timeline caly chapter po chapterze od pierwszego czy jak ?

bo ja jak sobie robie buttony, na timeline zaznaczam chaptery i przeciagam tylko chaptery do buttonow, odtwarzane mam menu nie timeline to tak jak porobie skoki z chapterow tak skacze, bez klopotu zadnego


piątek, 6 marca 2009, 00:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL