Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 09:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 jak zrobic menu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 września 2008, 13:04
Posty: 49
Post jak zrobic menu
No i pojawił mi się kolejny klopot . Posiadam program Adobe premier elements 3 , i są w nim różne rodzaje menu ale ja potrzebuje zeby na jednej planszy były ok 14 nie wiem jak to nazwac okienek (przycisków) startowych w a programie na jednej planszy jest maksymalnie 8 . wiem że automatycznie zrobi sie kolejna plansza ale mi zależy żeby było to na jednej .
Bardzo proszę o pomoc


sobota, 18 kwietnia 2009, 21:11
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 10 października 2008, 12:11
Posty: 82
Post Re: jak zrobic menu
nie posiadam Adobe premier elements ale zrób tak .zaznacz jedno z okienek , prawy przycisk myszy kopiuj i gdzies obok wklej zmień nazwę np: na 9,10,11....tak utworzysz pozostałe 6 okienek


sobota, 18 kwietnia 2009, 21:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 września 2008, 13:04
Posty: 49
Post Re: jak zrobic menu
No i dupa blada . To co proponował kolega nie działa . Pomorze ktoś a może istnieje jakis program darmowy do robienia Menu

Kórde naprawde nik nie wie jak zrobić menu . Albo jakim programem . Gdzies wyczytałem ze w photoshopem mozna cos takiego zrobic prawda to :?:


niedziela, 19 kwietnia 2009, 16:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL