Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 02:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 dot. programu Adobe Efeks 7.0 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 kwietnia 2008, 22:23
Posty: 54
Post dot. programu Adobe Efeks 7.0
Zabiegam szanownych kolegów o poradę. Dożo słyszę na temat programu Adobe efeks 7.0, o jego walorach. Chciałbym sobie go przybliżyć emocjonalnie. Musiałbym wgrać do systemu, gdzie mam już program do edycji video Ulead Media Pro 8.0. Czy można takiego triala zainstalować w wym. warunki. Czy będzie wszystko komtatybilne? Czy nie wysypie się system , czy codeki nie pokrosują całości. Mam podstawową wiedzę, że nie można instalować niektórych edycyjnych w to samo środowisko. A może przypadkie mógłby pogodzić się z Ediusem 3,61? Proszę o pomoc w myśleniu aby nie narobić sobie kosztów. Pozdrawiam :)


czwartek, 28 maja 2009, 20:27
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 8 grudnia 2007, 15:36
Posty: 166
Lokalizacja: Mielec
Post Re: dot. programu Adobe Efeks 7.0
A czemu miałoby się coś wysypać? Zainstaluj triala i sam zobaczysz...


niedziela, 31 maja 2009, 19:03
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 kwietnia 2008, 22:23
Posty: 54
Post Re: dot. programu Adobe Efeks 7.0
Obawiam się konsekwencji związanych z instalowaniem na nowo systemu i tej reszty :|


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 08:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: dot. programu Adobe Efeks 7.0
Henryk 5 napisał(a):
Obawiam się konsekwencji związanych z instalowaniem na nowo systemu i tej reszty :|

To zrób sobie obraz systemu np. Ghostem. Wtedy w 20 minut bedziesz miał system z powrotem czysty.
Ale Twoje obawy są raczej niesłuszne. Nie spotkałem sie jeszcze z sytuacją aby zainstalowanie AE "napsuło" cos w systemie. To sa profesjonalne aplikacje.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 09:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 kwietnia 2008, 22:23
Posty: 54
Post Re: dot. programu Adobe Efeks 7.0
SZANOWNY KOLEGO mmstudio proponujesz mi wykonać obraz systemu np. Ghostem. A mam pytanie , czy laik może to wykonać z pewnym zaangażowaniem? I kolejne pytanie, gdzie znaleść wym. program? Pozdrawiam :)


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 11:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: dot. programu Adobe Efeks 7.0
Henryk 5 napisał(a):
SZANOWNY KOLEGO mmstudio proponujesz mi wykonać obraz systemu np. Ghostem. A mam pytanie , czy laik może to wykonać z pewnym zaangażowaniem? I kolejne pytanie, gdzie znaleść wym. program? Pozdrawiam :)

Oczywiscie, że wykonasz to samodzielnie. Nie jest to wcale skomplikowane. Co do samego Ghosta to nie jest to darmowy program i trzeba go kupić. Ja za wersję 14 pl dałem 150 zł. w Vobisie. Dodatkowo w pakiecie był również Norton Antyvirus. Wiec cena wcale nie jest wysoka.
Oczywiście Ghost to nie jest jedyne rozwiązanie. Jest wiele aplikacji tego typu za free. Wystarczy poszukać.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 11:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL