Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 20:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Dzwięk w AP CS3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 25 listopada 2008, 08:55
Posty: 8
Post Dzwięk w AP CS3
Mam pytanie - materiał nagrany w stereo - program edycyjny Premiere CS3 - czy istnieje możliwość podgłoszenia np. lewego kanału stereow Premiere Cs3


poniedziałek, 8 czerwca 2009, 14:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Dzwięk w AP CS3
istnieje...opcje audio lub Mixer audio

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


poniedziałek, 8 czerwca 2009, 14:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL