Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 01:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 AP CS4 + Matrox RTx2 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 12 lipca 2009, 21:32
Posty: 8
Post AP CS4 + Matrox RTx2
Co należy zmienić w ustawieniach, ażeby po naciśnięciu klawisza spacja,
kursor w oknie timeline zatrzymywał się natychmiast a nie z opóźnieniem ?


niedziela, 12 lipca 2009, 22:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 13:31
Posty: 223
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: AP CS4 + Matrox RTx2
Na tej karcie zawsze masz "bezwładność" i kursor hamuje dopiero po chwili ...
Trzeba przywyknąć :D


poniedziałek, 13 lipca 2009, 08:12
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 19 sierpnia 2008, 23:38
Posty: 159
Post Re: AP CS4 + Matrox RTx2
Source napisał(a):
Na tej karcie zawsze ...


Tja raczej nie zawsze bo trzeba wiedziec ze ...

Project settings/General/Playback Settings/General/
Sequence Playback/Postroll After Stop

zaznaczyc lub odznaczyc w/g upodoban


poniedziałek, 13 lipca 2009, 13:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 12 lipca 2009, 21:32
Posty: 8
Post Re: AP CS4 + Matrox RTx2
Dziękuję - działa.


wtorek, 14 lipca 2009, 07:59
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 27 sierpnia 2006, 11:39
Posty: 21
Post Re: AP CS4 + Matrox RTx2
Wybaczcie za odkop ... ja sie podłacze.
Zamierzam sprobować swoich sił z AP CS4 i kartą Matrox RTX2 ale najpierw musze postawić system tylko sie zastanawiam czy Win XP x32 czy x64, czy lepiej Win 7.
Moj komp ma 4 gb ramu, C2D 3 Ghz, GPU GeForce 8600 GT, Hdd 1TB kamery nagrywają w SD i to mi narazie wystarcza
Pomóżcie panowie rązwiązać dylemat


piątek, 19 kwietnia 2013, 16:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: AP CS4 + Matrox RTx2
Matrox RTX2 swoje apogeum popularności osiągał w czasach istnienia
WIN XP więc najlepszym rozwiązaniem będzie XP 64bit. Obecnie jest już chyba nieprodukowany więc może mieć problemy ze sterownikami pod win 7.
:wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


piątek, 19 kwietnia 2013, 20:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 sierpnia 2004, 14:48
Posty: 347
Post Re: AP CS4 + Matrox RTx2
RT X2 świetnie sobie radzi pod win 7. Skontaktuj się z kolegą Degenerado, mnie skonfigurował komputer, z którym nie mogli sobie poradzić w specjalistycznej firmie... Do dziś działa bez zarzutu. Lepszego specjalisty chyba nie znajdziesz.


poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 11:37
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL