Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 12:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 14 września 2009, 23:02
Posty: 4
Post Problem z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD
mam pytanie zgrywam material z kamery dv poprzez wejscie Firewire po utworzeniu dysku dvd na komputerze wszystko dziala plynnie a na stacjonarnym dvd zawiesza sie , obraz drzy czy ktos wie co jest przyczyna ?? jestem laikiem w tym temacie prosze o pomoc


poniedziałek, 14 września 2009, 23:15
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Problem z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD
Poczytaj trochę o przeplocie, oraz wypalaj krążki w możliwie najwolniejszej prędkości.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


poniedziałek, 14 września 2009, 23:49
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 14 września 2009, 23:02
Posty: 4
Post Re: Problem z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD
w pinnacle studio 12 mozna wylaczyc przeplot ??? wogole jak utworzyc plik dvd video zeby to chodzilo w miare plynnie ???


wtorek, 15 września 2009, 01:01
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Problem z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD
O przeplocie poczytałeś za mało. Zbyt pochopnie zadajesz pytania, które wyraźnie wskazują Twoje niedoczytanie o kolejności półobrazów w przeplocie.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


wtorek, 15 września 2009, 06:12
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 14 września 2009, 23:02
Posty: 4
Post Re: Problem z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD
jeszcze raz ja wiem ze mecze a prosze o pomoc :) ja sie tym wogole niezajmoje i nie wiem czy bede sie zajmowal poprostu chodzi mi tylko o ten material co juz zgralem , pozyczylem kamere , karte firewire zgralem 60 min filmu w czystym DV nic nie wiedzialem o przeplotach i takich tam sprzet mosialem oddac material jakos tam zmontowalem i tu pytanie czy mozna z tego cos zrobic zeby dzialalo na dvd ???? czy trzeba zgrywac jeszcze raz jak trzeaba to jak ustawic Pinnacle Studio 12 tu wszyscy pisza o APi ediusie dla mnie to czarna magia jak to zrobic w pinnacle 12 ????


wtorek, 15 września 2009, 23:51
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Problem z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD
Jesteś o tyle w dobrej sytuacji, że Pinnacle to kombajn, który wszystko ma w jednym. Pliki zgrałeś jak najbardziej prawidłowo wszystko wykonasz w tym programie postępując w/g helpa, który jak słyszałem jest w "ludzkim" języku.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


środa, 16 września 2009, 20:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL