Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 13:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 2GB na NTFS? 
Autor Wiadomość
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 2GB na NTFS?
"Kochani fachmani" - mam pytanko: eksport z timelina w AP pada mi po osiągnieciu 2GB mimo, że jestem na NTFS-ie czy coś musze zaznaczyć w AP 6.02? Przecież NTFS to ograniczenie do 12TB (tera bajtów) czyż nie?
To pilne! :)

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


sobota, 19 lipca 2003, 22:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post 
Sprawdź w ustawieniach Project Settings, czy nie ma tam opcji ograniczającej wielkość pliku. U mnie proces przechwytywania przejmuje program dołączony do karty i tam jest opcja umożliwjająca kontrolowanie wielkości plików. Ale problem może leżeć także gdzie indziej. Sprawdź czy przypadkiem nie masz pełnych dysków. Wtedy może w pewnym momencie pojawić się komunikat, że więcej nie zapisze - po mimo, że teoretycznie na dysku będzie więcej miejsca niż 2 GB.

_________________
hi-rek


niedziela, 20 lipca 2003, 18:57
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Mam dwie Barracudy po 120GB zajętego moze 5 dyski są bez partycji i mimo to eksport urywa sie na 2GB, a na 100% mam NTFS. Zgrywanie programem karty video odbywa się bez ograniczenia, ale export z AP urywa się. Nie znalazłem nigdzie włącznik ograniczającego i wydaje mi się, że gdyby był, to raczej domyślnie było by bez ??

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


niedziela, 20 lipca 2003, 23:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post 
Jaki system ? Jaka karta ?

_________________
hi-rek


poniedziałek, 21 lipca 2003, 11:51
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
System Win 2000 pro, karta chyba nie ma tu znaczenia, bo jak wspominałem to adobe premiere 6.02 urywa export po osiągnięcu 2GB, a materiał wprowadzony do AP nie koniecznie musi pochodzić z capturingu, no ale karta video DVnow Lite firmy Dazzle. Poważny problem mam, bo choć znam się na systemach i ich konfiguracjach nie mogę tego przeskoczyć!

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


poniedziałek, 21 lipca 2003, 15:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL