Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 13:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 adobe premiere cs4 i sony fx1 - jak obejsc brak capture 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 2 września 2009, 21:42
Posty: 24
Post adobe premiere cs4 i sony fx1 - jak obejsc brak capture
Witam,

Nie moge zmusic adobe do zrzutu materialu hd z kamery sony fx1. Adobe widzi kamere ale prosi o restart kamery i koniec ; Problem pewnie tkwi w kodekach ale ja nie moge teraz przeinstalowac calego system, musze do jutra zdac film, pewnie znacie ten bol i ta presje :)

Pytanie jest nastepujace, czy jest jakis sposob na to, zeby zrzucic material jakims innym programem a nastepnie obrabiac go w adobe premiere? Zrzucalem pinacle studio - premiere nie rozpoznaje, sony vegas - tez premiere nie rozpoznaje... bede wdzieczny za pomoc !!

pozdrawiam
Maciek


sobota, 16 stycznia 2010, 12:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: adobe premiere cs4 i sony fx1 - jak obejsc brak capture
może pomoże ci to HDVSplit.0.77


sobota, 16 stycznia 2010, 13:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: adobe premiere cs4 i sony fx1 - jak obejsc brak capture
sprwdz preferencje capturowania czy sa dobrze ustawione, jak premiere widzi kamere to musi capturowac, podaj jakis defaultowy model sony i powinno dzialac


sobota, 16 stycznia 2010, 14:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot], Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL