Teraz jest czwartek, 21 marca 2019, 16:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Czy AP CS3 czyta projekty z AP Pro 1,5 ? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 grudnia 2008, 12:34
Posty: 42
Post Czy AP CS3 czyta projekty z AP Pro 1,5 ?
Czy AP CS3 czyta projekty z AP Pro 1,5 ? Z góry dziękuję za odpowiedź


wtorek, 19 stycznia 2010, 23:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: Czy AP CS3 czyta projekty z AP Pro 1,5 ?
w wiekszosci tak ale jest ale...
moga byc problemy z pluginami-jesli byly w projektach 1,5 to ae3 niekoniecznie je zobaczy
w ae3 porabany eksport do klipu- nie taki szybki jak w wersji 1,5 i porabany export to frame
jesli projekt z 1,5 masz zrenderowany preview to ae3 nie zawsze go widzi
mim zdaniem w1,5 bardzo dobra do montażu dv w formacie sd
jeśli robisz cos w hd niestety trzeba przejsc na premiere 3 abo 4

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


wtorek, 19 stycznia 2010, 23:35
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 grudnia 2008, 12:34
Posty: 42
Post Re: Czy AP CS3 czyta projekty z AP Pro 1,5 ?
Włąśnie muszę... dzięki


wtorek, 19 stycznia 2010, 23:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL