Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 13:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 AP Pro CS4 - zaimportowany film jest za wolno idzie 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 23 stycznia 2010, 13:36
Posty: 7
Post AP Pro CS4 - zaimportowany film jest za wolno idzie
Witam wszystkich forumowiczów jako że to mój pierwszy post,

mam problem z zaimportowanym filmem. Film trwa 5 minut.

Importuje film do AP cs4. Parametry projektu są prawie takie same jak importowany film.
Parametry filmu: 720x464 (pixel 1.0), 25 fps. Audio: 48 000, 16 bit Stereo.
Parametry projektu (sekwencji): 720x464 (pixel 1.0), 25 fps. Audio: 48000 Stereo.

W podglądzie filmu widać że trwa on 5 minut , audio tez trwa 5 minut. Ale obraz idzie bardzo wolno - jest go zaledwie moze z 30 sekund.

GDZIE JEST PROBLEM? FPS SIE ZGADZA - POWINNO POKAZYWAC 25 KLATEK NA SEKUNDE A TAK NIE JEST.

Poczytałem troche tego forum ale nie znalazłem odpowiedzi.

cheers

Mariush


sobota, 23 stycznia 2010, 13:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL