Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 02:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 CS3 + intensity Pro zwolnione tempo proszę o pomoc 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 grudnia 2008, 12:34
Posty: 42
Post CS3 + intensity Pro zwolnione tempo proszę o pomoc
Od niedawna montuję na CS3 wcześniej montowałem AP6,5 i AP1,5 z kartą Raptor RT2 i i Storm. Zwolnione tempo w tych programach było ok. A tu na tym cholernym cs3 szarpie, skacze próbowałem z przeplotem i nic. Przejrzałem troche forum problem był poruszany ale brak jakich kolwiek wskazówek. Proszę o pomoc


sobota, 22 maja 2010, 12:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: CS3 + intensity Pro zwolnione tempo proszę o pomoc
od roku montuję na cs3 wersja 3.2 nie używam żadnej karty tylko fire vire
spowolnienie ustawione na ok 35-37 procent żadnych zacięć obraz płynny
nie wiem co może być przyczyną może parametry komputera
u mnie win 7 pro 8gb ram karta n vidia gts250 procek quad 2.88 q9505


sobota, 22 maja 2010, 20:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL