Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 19:57




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Ex1r + AP CS4 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 12 lipca 2009, 21:32
Posty: 8
Post Ex1r + AP CS4
Wiadomo,że pik większy niż 2GB nagrany Ex1r jest automatycznie dzielony
na kilka mniejszych w zależności od długości jego nagrania.
Jak ustawić AP CS4 żeby był on widoczny jako całość (tak jak w Clip Browserze) ?


niedziela, 11 lipca 2010, 15:16
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 17 sierpnia 2003, 20:36
Posty: 81
Lokalizacja: Rzeszów
Post Re: Ex1r + AP CS4
Bardzo prosto ;)
wciągnij go poprzez Media Browser , który jest zakładką programu
pozdr


poniedziałek, 12 lipca 2010, 08:09
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 12 lipca 2009, 21:32
Posty: 8
Post Re: Ex1r + AP CS4
Próbowałem wciągnąć clip do AP CS4 poprzez zakładkę Media Browser jednak
nie ma żadnej zmiany. Przykładowo plik długości 10 min ClipBrowser widzi w oknie
jako całość, natomiast Premiere jako dwa oddzielne clipy po 7 i 3 minuty.
Czy jest jescze na to inny sposób ?


środa, 14 lipca 2010, 18:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: pfilmowiec i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL