Teraz jest środa, 19 czerwca 2019, 03:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 Potrzebuje czołowek 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 18 sierpnia 2010, 23:01
Posty: 4
Post Potrzebuje czołowek
Potrzebuje ładnych czołowek do wesel

z góry dziękuje


czwartek, 19 sierpnia 2010, 13:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Potrzebuje czołowek
Zgłoś się do GrassHoppeR
To jego czołówki:
http://www.youtube.com/watch?v=QAr-HxAIW_k

Tylko jedna sprawa, nie myśl sobie, że ktoś odda Ci cokolwiek za darmo :)

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


czwartek, 19 sierpnia 2010, 13:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1515
Post Re: Potrzebuje czołowek
"za darmo mamy to co zrobimy sami"
chociaż czasem szkoda życia i lepiej za coś zapłacić.mój znajomy kupił projekty ae do wesel,potem program i teraz zleca za 100 zeta od wesela zrobienie projektów bo nie ma pojęcia o AE

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


czwartek, 19 sierpnia 2010, 14:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 18 sierpnia 2010, 23:01
Posty: 4
Post Re: Potrzebuje czołowek
andrzej_men napisał(a):
Zgłoś się do GrassHoppeR
To jego czołówki:
http://www.youtube.com/watch?v=QAr-HxAIW_k

Tylko jedna sprawa, nie myśl sobie, że ktoś odda Ci cokolwiek za darmo :)

Nie wiesz ile ten GrassHoppeR by chciał?


czwartek, 19 sierpnia 2010, 14:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Potrzebuje czołowek
Ja wiem, ja wiem...dużo

No chyba ze podeślesz mu pliki avi to sam zmontuje. :)
ale za darmo to nawet nie licz.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


Ostatnio edytowano czwartek, 19 sierpnia 2010, 15:07 przez TOKKSA, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 19 sierpnia 2010, 14:37
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3273
Post Re: Potrzebuje czołowek
dzięki Andrzej za reklamkę! :mrgreen:

faktycznie ci, dla których robię czołówki twierdzą, że dzięki mnie nie muszą się uczyć kobylastych After Effectsów, Motionów i innych. Mają za to wybór wielu różnych projektów, ja natomiast mam już w tym wprawę. 8)
no, ale dość reklamy.

_________________
Obrazek


czwartek, 19 sierpnia 2010, 14:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Potrzebuje czołowek
chimpansie napisał(a):
andrzej_men napisał(a):
Zgłoś się do GrassHoppeR
To jego czołówki:
http://www.youtube.com/watch?v=QAr-HxAIW_k

Tylko jedna sprawa, nie myśl sobie, że ktoś odda Ci cokolwiek za darmo :)

Nie wiesz ile ten GrassHoppeR by chciał?

Ile masz lat? Bo za rączkę to syna do przedszkola prowadzę :wink:

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


czwartek, 19 sierpnia 2010, 15:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1515
Post Re: Potrzebuje czołowek
dobrze mieć kogoś do czołówek ze swojego rejonu :mrgreen:

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


sobota, 21 sierpnia 2010, 00:55
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3273
Post Re: Potrzebuje czołowek
w dobie internetu to niemal bez znaczenia. robię czołówki dla ludzi z drugiego końca Polski. :mrgreen:

_________________
Obrazek


sobota, 21 sierpnia 2010, 10:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Potrzebuje czołowek
GrassHoppeR napisał(a):
w dobie internetu to niemal bez znaczenia. robię czołówki dla ludzi z drugiego końca Polski. :mrgreen:

Ale kolega napisał, że potrzebuje a nie chce kupić. A to różnica :wink:

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


sobota, 21 sierpnia 2010, 10:34
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 13 marca 2010, 20:01
Posty: 105
Lokalizacja: z domu
Post Re: Potrzebuje czołowek
www.allegro.pl :wink:


sobota, 21 sierpnia 2010, 21:36
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 1 marca 2009, 17:08
Posty: 93
Post Re: Potrzebuje czołowek
pozwolisz chimpansie że swoje pytanie podepnę pod twój temat bo też szukam czołówek. Ściągnąłem jedną z chomika (właściwie sam napis pamiątka ślubu) tylko że ona jest taka niewyraźna jakby piksele było widać (kwadraciki) wie ktoś skąd mogę taką lepszą ściągnąć>

tak wygląda http://chomikuj.pl/tygrysek7-75/*c5*9aL ... +ozdobniki środkowa na samej górze


wtorek, 24 sierpnia 2010, 22:22
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 11 stycznia 2007, 02:04
Posty: 180
Post Re: Potrzebuje czołowek
No to pozwólcie że ja też zabiorę głos w tej dyskusji, bo czołówki, przebitki i zakończenia są mnie również potrzebne. Niektóre, take proste już mam. W księgarni wysyłkowej zamóiłem podręcznik do AAE, sciągnąłem sobie triala, a na dodatek znalazłem w sieci serię 8 tutoriali, po polsku. To wystarczy żeby zrobić samemu sobie czołówkę, której nie zamieszczę w sieci bo to moja praca, mój czas poświęcony na znalezienie tutoriali i na naukę i moje pieniądze zainwestowane w książkę i niedługo już w program AAF. Nie pytajcie też gdzie są tutoriale. Google - rulez!!

Forum jest po to żeby pomagać sobie w trudnych chwilach, choc to przeważnie są to przeoczone drobiazgi uniemozliwiające dalszą pracę.

Tym z forumowiczów którzy mają kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, chciałbym przekazać prostym i otwartym tekstem informację że nie udostępnię swoich czołówek nikomu za darmo, mówię za siebie, ale reszta chyba się pod tym podpisze.

ps. do produkcji kolegi GrassHoppeR`a brakuje mi jakieś 3,5 tys lat świetlnych, ale idę do przodu.


środa, 25 sierpnia 2010, 07:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL