Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 17:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 HDSplit na Win 7 64 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 5 listopada 2004, 18:23
Posty: 132
Lokalizacja: Słubice
Post HDSplit na Win 7 64
Witam wszystkich. Czy jest jakiś sposób, żeby odpalić na Win 7 64 bit? Cały czas mi wywala w momencie rozpoczęcia zgrywania.
Dzięki z góry za pomoc.

_________________
Artur, 2 sztuki xh-a1s, pakiet adobe


czwartek, 9 września 2010, 09:34
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 5 listopada 2004, 18:23
Posty: 132
Lokalizacja: Słubice
Post Re: HDSplit na Win 7 64
Już działa :)

_________________
Artur, 2 sztuki xh-a1s, pakiet adobe


czwartek, 9 września 2010, 10:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 09:17
Posty: 401
Post Re: HDSplit na Win 7 64
dnap napisał(a):
Już działa :)

Jak możesz to zdradź jak sobie poradziłeś.

_________________
Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się


czwartek, 9 września 2010, 11:53
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 5 listopada 2004, 18:23
Posty: 132
Lokalizacja: Słubice
Post Re: HDSplit na Win 7 64
Zrobiłem zgodnie z opisem, który zassałem razem z HDSplit. Linki działają, tylko trochę ustawienia w ffdshow są inne niż w opisie, ale żaden problem, żeby "załapać". A to ten opis:

Setting ffdshow video decoder:
1. Download and install ffdshow (http://sourceforge.net/projects/ffdshow)
2. In start menu open "ffdshow" -> "Video decoder configuration"
3. Choose "Codec" tab
4. Find in the table, under "Format" column, "MPEG2" row.
5. In "Decoder" column choose "libavcodec" for "MPEG2".
6. Choose "Apply" and "OK"

Setting ffdshow audio decoder:
1. In start menu open "ffdshow" -> "Audio decoder configuration"
2. Choose "Codec" tab
3. Find in the table, under "Format" column, "MP1,MP2" row.
4. In "Decoder" column choose "mp3lib" for "MP1,MP2"
5. Choose "Apply" and "OK"

_________________
Artur, 2 sztuki xh-a1s, pakiet adobe


czwartek, 9 września 2010, 12:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 09:17
Posty: 401
Post Re: HDSplit na Win 7 64
Mi też go wywala przy zgrywaniu HDV po 10 minutach i różnie .
Ale wolałbym nie instalować tego zestawu kodeków.
Pozdrawiam

_________________
Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się


czwartek, 9 września 2010, 12:22
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 5 listopada 2004, 18:23
Posty: 132
Lokalizacja: Słubice
Post Re: HDSplit na Win 7 64
Zaryzykowałem, zainstalowałem, po instalacji nic się nie dzieje, wszystko z Adobe chodzi.

_________________
Artur, 2 sztuki xh-a1s, pakiet adobe


czwartek, 9 września 2010, 12:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL