Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 09:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 AP CS4 i 2 monitory 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post AP CS4 i 2 monitory
Witam.
Chciałabym uzyskać podzielenie Panelu AP na 2 monitory, czyli na jednym MONITOR i TIMELINE a na drugim pozostałe zakładki. Karta ASUS GeForce GTX 470. Jest to możliwe?


poniedziałek, 10 stycznia 2011, 13:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: AP CS4 i 2 monitory
Możesz "odczepić" dowolne okno(panel).
http://i53.tinypic.com/whiqu0.png

_________________
Obrazek


poniedziałek, 10 stycznia 2011, 13:55
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: AP CS4 i 2 monitory
Ok, ale jak to skonfigurować? gdzie?


poniedziałek, 10 stycznia 2011, 14:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: AP CS4 i 2 monitory
Przede wszystkim nie możesz mieć zmaksymalizowanego premiera, chwytasz z prawej strony okno programu i przeciagasz na 2 monitor. Jak chcesz sobie poustawiać okna po swojemu to chwytasz za górną część okna i miksujesz jak chcesz.

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


poniedziałek, 10 stycznia 2011, 17:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: AP CS4 i 2 monitory
andrzej_men napisał(a):
Przede wszystkim nie możesz mieć zmaksymalizowanego premiera

Oczywiście możesz mieć znaksymalizowanego na jednym bądź drugim monitorze. W tej pozycji odczepiasz panel poleceniem "Undock Panel"
Załącznik:
1234.png
1234.png [ 1.79 | Przeglądane 677 razy ]

i przeciągasz go na drugi monitor. Oczywiście przeciągniętego panelu już nie zmaksymalizujesz, ale manualnie rozciągniesz go do porządanej wielkości.

_________________
Obrazek


poniedziałek, 10 stycznia 2011, 21:52
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: AP CS4 i 2 monitory
Dziękuję. Udało się


poniedziałek, 10 stycznia 2011, 22:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL