Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 16:45




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Przeplot 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 10 maja 2011, 11:24
Posty: 2
Post Przeplot
Witam. Posiadam kartę tv gigabyte U8300. Podczas gdy puszczam streaming przez adobe flash media encoder 3.1 robi się przeplot(Poziome paski). Mam windowsa 7, 4-rdzenie i7 3.4, 8gbram, geforce gtx 460. To samo gdy chcę oglądać np. przez program. Co mam zrobić żeby przeplot zniknął?


wtorek, 10 maja 2011, 11:29
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 13 kwietnia 2009, 14:12
Posty: 79
Post Re: Przeplot
O ile dobrze pamiętam to encoderze powinieneś mieć możliwość zmiany pól i ich wyłączenia.

_________________
Let's the RGB Spirit be with You!
http://splaszfx.pl - praca około ruchomych obrazków.
http://motionfreaks.pl - Pierwszy Polski Serwis Motion Design i Visual FX


wtorek, 10 maja 2011, 13:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 10 maja 2011, 11:24
Posty: 2
Post Re: Przeplot
Zaznaczyłem to Deinterlace i nic się nie zmieniło ;/


wtorek, 10 maja 2011, 14:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL