Teraz jest wtorek, 11 grudnia 2018, 04:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Stacja montażowa dla AE i Premiere Pro CS5.5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 13 maja 2011, 17:22
Posty: 1
Post Stacja montażowa dla AE i Premiere Pro CS5.5
Witam serdecznie.

Interesuje mnie zakup stacji montażowej oraz pakietu Adobe Master Collection CS5.5 i wzwiązku z tym, pragnę wam zadać pytanie: jaką wybrać, by oprogramowanie śmigało aż miło i czy wyrobię się w 10,000 zł?

Dziękuję z góry za odpowiedź.


piątek, 13 maja 2011, 17:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Stacja montażowa dla AE i Premiere Pro CS5.5
KGPE-D16 - plyta okolo 1200-1600zl
procesory 2.2 ghz 12 cores - 2x800 usd ebay

ramu im wiecej tym lepiej
grafika gtx 470 zeby nie przeplacac bo przy takiej mocy procow nie ma to sensu (inwestowanie w quadro)

powiedz jakie materialy , w jakiej komprsji/kodeku i do czego maja byc robione


piątek, 13 maja 2011, 17:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL