Teraz jest wtorek, 19 marca 2019, 02:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 HDSplit a Adobe premiere CS3 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 12 listopada 2008, 09:04
Posty: 22
Post HDSplit a Adobe premiere CS3
Witam - zacząłem się bawić programikiem HDVSplit - otóż po zgraniu materiał zapisywany jest w fotmacie *.m2t. Nie mogę tego formatu zassać do AP CS3 (legal). Dawno temu testowałem ten programik i wydawało mi się że bez problemu AP widział to rozszerzenie a teraz nie. Zaznaczam że instalowałem system na nowo - może trzeba mu coś dograć :-) Bardzo proszę o wyjaśnienie w/w kwestii i pomoc.


sobota, 28 maja 2011, 09:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 kwietnia 2010, 11:58
Posty: 563
Post Re: HDSplit a Adobe premiere CS3
Oprócz posiadania wersji legalnej musi ona również być pełna. Wersja trial nie obsługuje m2t.


sobota, 28 maja 2011, 10:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 12 listopada 2008, 09:04
Posty: 22
Post Re: HDSplit a Adobe premiere CS3
posiadam pełną wersję a nie trial-a :-)
Jestem prawie pewny że przed reinstalacją systemu plik był obsługiwany przez AP.


sobota, 28 maja 2011, 11:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: HDSplit a Adobe premiere CS3
po pierwsze updaty po drugie nie instaluj zew. kodekow


sobota, 28 maja 2011, 22:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 12 listopada 2008, 09:04
Posty: 22
Post Re: HDSplit a Adobe premiere CS3
update pobrany/zainstalowany - dlatego proszę o pomoc bo sam już nie mam pomysłu co zrobić a instalować powtórnie AP chyba mija się z celem. Najciekawsze jest to że na starym systemie (przed reinstalacją)wszystko chodziło dobrze .


niedziela, 29 maja 2011, 12:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: HDSplit a Adobe premiere CS3
a nie instalujesz jakiegos k-lite albo co ?

dla premierea najlepszy jest goly system, media player z uaktualnionymi kodekami i quicktime, 90% klopotow z importem znika


niedziela, 29 maja 2011, 12:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 marca 2011, 11:18
Posty: 285
Post Re: HDSplit a Adobe premiere CS3
Zmień rozszerzenie na *.mpg i spróbuj zaimportować. Napisz też co oznacza "nie mogę zassać plików do CS3" tzn. nie widać ich kiedy przeglądasz foldery czy widać ale podczas importu występuje błąd.


niedziela, 29 maja 2011, 17:04
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 12 listopada 2008, 09:04
Posty: 22
Post Re: HDSplit a Adobe premiere CS3
Dziękuję wszystkim za pomoc i zainteresowanie moim problemem. Musiałem powtórnie postawić system i premierkę i wszystko działa OK. Prawdopodobnie coś się źle zainteresowało:-) . Jeszcze raz wszystkim dziękuję.


niedziela, 29 maja 2011, 20:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL