Teraz jest wtorek, 18 czerwca 2019, 03:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Czy Premiere CS5,5 czyta projekty CS3 ??? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 grudnia 2008, 12:34
Posty: 42
Post Czy Premiere CS5,5 czyta projekty CS3 ???
Właśnie zakupiłem CS5,5 i chcę go nałożyć na CS3, czy projekty utworzone w CS3 bez problemu otworzy nowy premiere? ....czy dobrze robię nakładając nową wersję??? nie chce mi się stawiać nowego systemu w środku sezonu a coraz więcej pracuję z plikami z dslr i montaź na cs3 to istne katusze :)

...jeszcze mam pytanie: jak mogę zainportować projekt sd do hd w cs3? ( materiał był hdv ale montowany w projekcie sd)


czwartek, 23 czerwca 2011, 19:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 kwietnia 2010, 11:58
Posty: 563
Post Re: Czy Premiere CS5,5 czyta projekty CS3 ???
To ja na ostatnie:
romek344 napisał(a):
jak mogę zainportować projekt sd do hd w cs3? ( materiał był hdv ale montowany w projekcie sd)

Kopiując całą zawartość sekwencji (Ctrl+A) i wklejając do nowej sekwencji, tym razem utworzonej w HDV.


czwartek, 23 czerwca 2011, 23:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL