Teraz jest niedziela, 9 grudnia 2018, 21:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 napis 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 19 stycznia 2011, 22:12
Posty: 86
Lokalizacja: Marzenin
Post napis
witam
czy moze ktoś wie jak i w czym wykonać napis imitujacy wpis komputerowy z migającym wskaźnikiem przed literą
pozdr

_________________
canon 5d markII, canon 600D, sony ea50, Sony NEX-FS700, AP6.


piątek, 1 lipca 2011, 19:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45
Posty: 849
Lokalizacja: Katowice
Post Re: napis
Jest taki preset w After Effect.

_________________
pozdrawiam,

Marcin
Wesela na Śląsku
VideoKrupski.pl


piątek, 1 lipca 2011, 19:45
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 19 stycznia 2011, 22:12
Posty: 86
Lokalizacja: Marzenin
Post Re: napis
Niestety AE jest efekt maszyny do pisania ale bez migającego wskaźnika przed literką. Przeryłem całego neta i nic, przecież na stronach internetowych dość często taki efekt napisu występuje, może gotowy skrypt flasha można zaadoptować???

_________________
canon 5d markII, canon 600D, sony ea50, Sony NEX-FS700, AP6.


sobota, 2 lipca 2011, 11:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: napis
jak pomyślisz to zrobisz coś takiego-kto miał Atari 800 xl ten pamięta że był program w Basicu z imitacją pisania maszyny

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


sobota, 2 lipca 2011, 18:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: napis
http://videohive.net/item/ultimate-title/66438


sobota, 2 lipca 2011, 19:20
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 19 stycznia 2011, 22:12
Posty: 86
Lokalizacja: Marzenin
Post Re: napis
to co zaproponował Degenerado jest ok ale ja potrzebuję zwykły czarny napis który mam nałożyć na obraz. Ostatecznie zrobie zrzut z ekranu na jakimś tle a następnie je w premierze lub AE wykasuję. Ale to jest łopatologia a ja szukam czegoś gotowego. Po co rozbijać otwarte drzwi:-)))

_________________
canon 5d markII, canon 600D, sony ea50, Sony NEX-FS700, AP6.


niedziela, 3 lipca 2011, 20:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: napis
no ale to masz gotowe wlasnie, zmieniasz kolory, wywalasz tlo i koniec


niedziela, 3 lipca 2011, 20:53
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 19 stycznia 2011, 22:12
Posty: 86
Lokalizacja: Marzenin
Post Re: napis
znalazłem. Może komuś sie nada

http://xpictures.pl/2009/05/presecik-do ... pe-in.html

_________________
canon 5d markII, canon 600D, sony ea50, Sony NEX-FS700, AP6.


środa, 6 lipca 2011, 12:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL