Film o Zimorodku - prośba o głosy + konstruktywna krytyka!
Witajcie Drodzy Forumowicze.
Posiadając od pewnego czasu soniacza, udało mi się nagrać, zmontować i wysłać na konkurs 3 minutowy filmik o Zimorodku.
I tutaj mam dwojaką prośbę - prosiłbym o wytknięcie palcem mi moich błędów montażowych, kadrowych, ale również chciałbym prosić o wsparcie głosowe w konkursie!
Ganiałem za tym ptakiem około dwóch lat. Raz chciałem go dopaść jesienią, jednak sprzęt i warunki oświetleniowe nie pozwalały, później wbrew oczekiwaniom wiosną go nie było, na kolejny okres przelotów ptasich zimorodek nie pojawił się nad ową rzeką...i tak czas leciał...leciał, aż znalazłem go Tej wiosny...spędzałem tam godziny radując się jego piskiem oraz pięknem. Oczywiście przy okazji rejestrując to wszystko na kamerze
A oto link do strony:
http://www.ekomultikonkurs.pl/glosowanie/Film można obaczyć, wchodząc na "stronę główną", następnie w kat. Film 13-18, Poz nr. I
Aby zagłosować, trzeba na zielonym pasku wejść w zakładkę "Głosowanie", wpisać swe imię oraz e-mail - zaznaczam, iż te dane nie będą wykorzystywane, jedynie służą do celu nie nabijania głosów - następnie trzeba zjechać do 3/4 strony, znaleźć kategorie -
Film 13-18 i wybrać mój film -
Tadeusz Baraniecki "O Niebieskiej Perle..."Z góry dziękuje za każdy głos!
Tadzio
Ps. Gdybyście po przesyłali dalej ten link, powrzucali na facebook'a czy inne portale społecznościowe albo powysyłali do znajomych na gg, to byłbym wdzięczny dozgonnie!
Ps. 2 - Mam nadzieje, że nie tylko oddacie głos na mój filmik, ale również, że Wam się spodoba!