Teraz jest czwartek, 21 marca 2019, 20:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Adobe Premiere 4 lub 5 na dysku zewnętrznym? da się? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 7 lipca 2011, 16:37
Posty: 12
Post Adobe Premiere 4 lub 5 na dysku zewnętrznym? da się?
pytanie jak w tytule, czy da się zainstalować Adobe Premiere CS4 lub 5 na dysku przenośnym? Podłączonym pod USB.


środa, 16 listopada 2011, 14:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere 4 lub 5 na dysku zewnętrznym? da się?
da sie , tylko po co


środa, 16 listopada 2011, 14:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere 4 lub 5 na dysku zewnętrznym? da się?
da sie tylko po co ?

czyzbys dal sie przekonac ze ssd 60gb to najlepsze rozwiazanie na system ? :)


środa, 16 listopada 2011, 14:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1906
Lokalizacja: Opole
Post Re: Adobe Premiere 4 lub 5 na dysku zewnętrznym? da się?
Zapewne pytasz o portable. Google zwraca wyniki tylko do CS.

_________________
Obrazek


środa, 16 listopada 2011, 14:32
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL