Teraz jest niedziela, 24 marca 2019, 07:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 problem przy montażu zamazany obraz 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 13 grudnia 2011, 22:13
Posty: 1
Post problem przy montażu zamazany obraz
witajcie
jestem tu nowy od kilku dni siedze nad problemem moze wy mi podpowiecie co jest lub robie nie tak

do rzeczy mam kamere fx1000 i fx 1 krecilem czolówke do studniówki teraz chcialem to zrzucic i tu zoonk. wczesniej pracowalem na xp teraz mam nowa stacje robocza z win 7 kamere mi wykrywa jest oki podłaczam do programu obojetnie jakiego sony vegas i pinnacle to zrzuca mi sie obraz tak zamazany jak bym patrzył prze dno butelki dodam ze na kamerze jest oki na tv tez idzie oki i niewazne czy z fx1 czy fx 1000


prosze o pomoc!


wtorek, 13 grudnia 2011, 22:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: problem przy montażu zamazany obraz
jakies kodeki a z nimi ffdshow ?


wtorek, 13 grudnia 2011, 23:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL