Teraz jest poniedziałek, 9 grudnia 2019, 12:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2010, 13:19
Posty: 162
Post Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
No niestety dźwięk nagrałem trochę przesterowany na hmc151(piekielna maszyna). Co robić? (pracuje w ediusie) jak to poprawić? Na telewizorze LED strasznie "charczy" - wiem ze to nie głośniki, ale na kinie domowym też daje po uszach. :(, :(
pzdr

_________________
HP DV7 i7, 8GBram, 240SSD, 1TB, Edius, PANSONIC HMC151 i wiele wiele drobiazgów...


wtorek, 31 lipca 2012, 11:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2036
Post Re: Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
http://www.youtube.com/watch?v=FsYCpnGNgAo


wtorek, 31 lipca 2012, 11:40
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2010, 13:19
Posty: 162
Post Re: Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
Ciężko się na tym pracuje...? I czy mogę to zrobić z poziomu ediusa jak wtyczka...?

_________________
HP DV7 i7, 8GBram, 240SSD, 1TB, Edius, PANSONIC HMC151 i wiele wiele drobiazgów...


wtorek, 31 lipca 2012, 12:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 lipca 2007, 17:13
Posty: 1068
Post Re: Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
Może zacznij od "Edkowego"
Obrazek


wtorek, 31 lipca 2012, 13:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2010, 13:19
Posty: 162
Post Re: Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
Próbowałem. Korektor nic nie pomaga.

_________________
HP DV7 i7, 8GBram, 240SSD, 1TB, Edius, PANSONIC HMC151 i wiele wiele drobiazgów...


wtorek, 31 lipca 2012, 13:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1309
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
viewtopic.php?f=8&t=36670&p
viewtopic.php?f=8&t=34181
search.php?st=0&sk=t&sd=d&keywords=%2Bprzesterowany++


wtorek, 31 lipca 2012, 14:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 1159
Post Re: Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
Sławku, wypróbuj w darmowym Audacity wbudowany Clip Fix
http://manual.audacityteam.org/man/Clip_Fix


wtorek, 31 lipca 2012, 19:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post Re: Oj... zdarzył się chyba przester... POMOCY
grabos napisał(a):
http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=8&t=36670&p
viewtopic.php?f=8&t=34181
search.php?st=0&sk=t&sd=d&keywords=%2Bprzesterowany++


szału nie ma ale pomogło! ze swojej strony jeszcze mogę dodać ciekawą sprawę-
po zainstalowaniu iZotopr RX ver trial jest ona jak wiadomo ograniczona nie można save'ować.
A sposób na to taki :
instalujesz audacity, potem trial iZotopr RX i bum Declipper jako wtyczka (i nie tylko)z IZotop Rx ukazuje się w audacity i wszystko działa 8O

_________________
adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie


wtorek, 31 lipca 2012, 22:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL