Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 05:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Ścieżki dźwiękowe w A.P 6,5..? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Ścieżki dźwiękowe w A.P 6,5..?
Mam problem... Jak dodać Muzyczke do filmu tak aby orginalny dźwięk z filmu był także słyszalny? Prosze o odpowiedź... (Aha.. Prosze o wyjaśnienie czynności w programie A.P 6,5)... Pozdrawiam!! :wink:


środa, 17 września 2003, 19:51
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
jesli dobrze cie zrozumiałem to chcesz nałożyć na orginalny dzwięk jakis inny motyw:
window\mixer audio
tu możesz hulac do woli-ustawienia według siebie i materiału wideo
:P


czwartek, 18 września 2003, 16:34
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Oki dzięki. ale ja chce sie dowiedzieć JAK TO ZROBIĆ W A.P 6,5???? PROSZZE O POMOC!


czwartek, 18 września 2003, 18:10
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
ok. najpierw musisz dodac jakas muzyczke. w tym celu po lewej stronie masz okienko w ktorym znajduje sie wszystkie materialy , ktore bedziesz uzywal. klikasz prawym >imprt>file... wybiersz muze. teraz wystarczy przeniesc muze z tego okna do timeline`u i gotowe. a tak wogole to zastanow sie nad jakas ksiazka o AP bo widze ze nic nie kminisz z tego programu


piątek, 19 września 2003, 15:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Nie.. to nie ja nic nie kapuje tylko ty nie zrozumiałeś PYTANKA... "JAK DODAĆ MUZYKE DO FILMU TAK ABY ORGINALNA MUZYKA BYŁA TAKŻE DOBRZE SŁYSZALNA!!?????" :lol:


piątek, 19 września 2003, 16:32
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
czjesli chcesz by muzyka z pliku muzycznego byla jednoczesnie slyszalna z ta z filmu to to co napisalem jest poprawne. ale nalozenie 2 dzwiekow na siebie sprawi ze zaden z niech nie bedzie extra slyszalny. mozesz jeden lekko wyciszys a drugi podglosnic .


piątek, 19 września 2003, 18:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
a regulujac glosnosc danej sciezki dzwiekowej mozna w nastepujacy sposob:
Po lewej stronie na osi czasu Timeline przy glosniczku masz taki ptaszek naciskasz na niego i rozwija ci sie pozim dziweku, nastepnie wybierasz odpowiednie narzedzie i sobie podglasniasz. Pozdrawiam


piątek, 19 września 2003, 22:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL