|
|
|
Teraz jest niedziela, 15 grudnia 2019, 08:11
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy...
Autor |
Wiadomość |
kjur
Nowy
|
 błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy...
witam wszystkich drugi raz podczas tworzenia projektu wyskakuje mi taki oto komunikat ... błąd exportu w czasie rzeczywistym/g/nowy folder/render/tytuł/830d03e2/dvd/studio seqence .... jezeli ktoś sobie poradził lub ma podobny problem to prosze o porady bo juz 2-gi miesiąc na tym projektem siedzę i nic mi nie wychodzi kombinowałem na rózne sposoby usunąłem nawet projekt i zrobiłem drugi raz i znowu to samo pojawia ten koszmarny komunikat pomocy ... pozdrawiam
|
wtorek, 2 października 2012, 08:53 |
|
 |
rafii09
Nowy
|
 Re: błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy...
Ten sam błąd mam i nie mogę go rozwiązać 
_________________ marketing szeptany
|
niedziela, 7 października 2012, 13:32 |
|
 |
kjur
Nowy
|
 Re: błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy...
rafii ---na pw wysłałem ci instrukcję jak ja rozwiązałem ten problem daj znać czy ci się udało
|
wtorek, 9 października 2012, 06:41 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|