Teraz jest niedziela, 15 grudnia 2019, 08:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 2 października 2012, 08:39
Posty: 4
Post błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy...
witam wszystkich drugi raz podczas tworzenia projektu wyskakuje mi taki oto komunikat ... błąd exportu w czasie rzeczywistym/g/nowy folder/render/tytuł/830d03e2/dvd/studio seqence .... jezeli ktoś sobie poradził lub ma podobny problem to prosze o porady bo juz 2-gi miesiąc na tym projektem siedzę i nic mi nie wychodzi kombinowałem na rózne sposoby usunąłem nawet projekt i zrobiłem drugi raz i znowu to samo pojawia ten koszmarny komunikat pomocy ... pozdrawiam


wtorek, 2 października 2012, 08:53
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 7 października 2012, 13:28
Posty: 3
Post Re: błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy...
Ten sam błąd mam i nie mogę go rozwiązać :(

_________________
marketing szeptany


niedziela, 7 października 2012, 13:32
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 2 października 2012, 08:39
Posty: 4
Post Re: błąd exportu w czasie... pinnacle pomocy...
rafii ---na pw wysłałem ci instrukcję jak ja rozwiązałem ten problem daj znać czy ci się udało


wtorek, 9 października 2012, 06:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL