Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 14:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Adobe Media Encoder - masowe położenie pliku wyjściowego 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 18 kwietnia 2010, 23:41
Posty: 31
Post Adobe Media Encoder - masowe położenie pliku wyjściowego
Wiem, że może jest to podstawowe pytanie, ale jak zmienić masowo położenie pliku wyjściowego w Adobe Media Encoder???
Mogę zmienić masowo kodek, ale folderu wyjściowego już nie...

_________________
i7 930, 12gb ram, Nvidia GTX 580, SSD na system. RAID na materiał, hdd na cash adoba.


poniedziałek, 12 listopada 2012, 19:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1239
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Adobe Media Encoder - masowe położenie pliku wyjściowego
edit -> preferences -> media


poniedziałek, 12 listopada 2012, 20:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL