|
|
|
Teraz jest wtorek, 19 stycznia 2021, 08:33
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Adobe Premiere CS6 i klawisz Page Down
Autor |
Wiadomość |
jzaleski
Bywalec
|
 Adobe Premiere CS6 i klawisz Page Down
Witam - dzisiaj wreszcie przyszedł upgrade do AP CS6, zacząłem małe testy - i tak na wstepie zobaczyłem mały problem. Otóz w poprzednich wersjach gdy wcisnąłem klawisz Page Down to kursorek ustawiał mi się na następnym cięciu teraz gdy wcisnę ten klawisz to kursor wędruje gdzieś dalej pomimo tego że mam aktywne tylko linie Video 1 i Audio 1. Bardzo prosze o radę. Pozdrawiam Jurek
|
poniedziałek, 14 stycznia 2013, 23:20 |
|
 |
grabos
Aktywny bywalec
Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40 Posty: 1327 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Adobe Premiere CS6 i klawisz Page Down
|
wtorek, 15 stycznia 2013, 01:13 |
|
 |
jambo
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46 Posty: 419 Lokalizacja: ireland
|
 Re: Adobe Premiere CS6 i klawisz Page Down
Nie patrzyłem na help, ale musisz mieć zaznaczoną warstwę na której pracujesz i wszystko git.
_________________ adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie
|
wtorek, 15 stycznia 2013, 01:44 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|