Teraz jest sobota, 31 października 2020, 09:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Rozdzielczość 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 4 lipca 2002, 18:58
Posty: 7
Post Rozdzielczość
Mam kame SONY DCR-TRV310E podłączyłem ją przez FIRE WIRE, wgrałem program ADOBE PREMIERE 6,0 i nie mogę poradzić sobie z rozdzielczością cały czas mam na 1\4 ekranu. Czy można ustawić większą, a może moja kamera jest cienka i nie potrafi więcej.Dodam tylko że dopiero zaczynam w to się bawić. Pomóżcie mi chcę bawić sie tylko do użytku domowego i wgrywać to wszystko na CD.


czwartek, 4 lipca 2002, 19:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post 
"cały czas mam na 1\4 ekranu"
no dziwnie piszesz. sprawdź w opcjach capture jaka jest rozdzielczość...(może masz jakąś małą ,ale nie sadzę)
zgrany materiał wrzuć do timeline , sprawdź w view settings jaka jest rozdzielczość przechwyconego materiału... może to 1/4 to tylko podgląd ;)


piątek, 11 listopada 2005, 21:49
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3291
Post 
nad każdym postem jest data... zlituj się, ci ludzie już na pewno sobie poradzili, a jak nie to przynajmniej osiwieli...

_________________
Obrazek


piątek, 11 listopada 2005, 21:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
GrassHoppeR napisał(a):
nad każdym postem jest data... zlituj się, ci ludzie już na pewno sobie poradzili, a jak nie to przynajmniej osiwieli...
Po prostu syndrom nowego usera


piątek, 11 listopada 2005, 22:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post 
syndrom opanowany


poniedziałek, 14 listopada 2005, 23:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Ciekawe co na to ryspas

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


poniedziałek, 14 listopada 2005, 23:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL