Teraz jest środa, 23 stycznia 2019, 09:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Adobe Premiere Pro 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 września 2013, 23:49
Posty: 11
Post Adobe Premiere Pro
Witam,

Dodając plik video z kamery nie dodaje mi klocka audio nie wiem dlaczego proszę o pomoc.

Dodając inne filmy do tego samego projektu dzwięk jest w tych filmach natomiast akurat w tych z kamery nie ma


piątek, 27 września 2013, 23:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere Pro
może wrzuca je na jakas domyslna sciezke 4 albo 5 i ich nie widzisz ?
podwies probke


piątek, 27 września 2013, 23:57
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 września 2013, 23:49
Posty: 11
Post Re: Adobe Premiere Pro
Dołączam screena z programu


Załączniki:
abobe.jpg
abobe.jpg [ 97.87 | Przeglądane 163 razy ]
poniedziałek, 7 października 2013, 19:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere Pro
probke podwies a nie screen


poniedziałek, 7 października 2013, 22:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 września 2013, 23:49
Posty: 11
Post Re: Adobe Premiere Pro
probke czyli co dokoładnie?


wtorek, 8 października 2013, 00:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1393
Post Re: Adobe Premiere Pro
Gonti napisał(a):
probke czyli co dokoładnie?


Czyli, jakis krotki klip, kawalek tego twojego filmu


wtorek, 8 października 2013, 01:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1261
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Adobe Premiere Pro
spróbuj zagrać z takiej mańki:
http://forums.creativecow.net/readpost/3/946907


wtorek, 8 października 2013, 04:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere Pro
ale to na macu tak zrobil, tu potrzebna jest probka jakas bo na pececie nie było problemów z dzwiekiem tego typu... no chyba ze znowu jakies dziwne kodeki i bajzel w systemie


wtorek, 8 października 2013, 10:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 września 2013, 23:49
Posty: 11
Post Re: Adobe Premiere Pro
jacekxyz napisał(a):
Czyli, jakis krotki klip, kawalek tego twojego filmu


OK. tylko przerzucony już przez Adobe czy goły prosto z kamery?


środa, 9 października 2013, 13:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere Pro
goly z kamery , tylko z dzwiekiem i nie za dlugi


środa, 9 października 2013, 18:08
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 września 2013, 23:49
Posty: 11
Post Re: Adobe Premiere Pro
Bardzo krótki fragment ale jest dźwięk

Kod:
http://speedy.sh/a3bVG/00024.MTS


czwartek, 10 października 2013, 23:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post Re: Adobe Premiere Pro
Nieśmiało się zapytam,

a adobe orginalne?

_________________
adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie


czwartek, 10 października 2013, 23:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere Pro
pliki chodza z dzwiekiem w premierach czyli albo trial, crack, zle postawiony system, metlik w kodekach


czwartek, 10 października 2013, 23:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 września 2013, 23:49
Posty: 11
Post Re: Adobe Premiere Pro
Sprawdziłem dokładniej, możliwe że problem pojawia się przez format pliku? format z kamery mam .mpt i tutaj nie mam dźwięku a jak wrzucam z GoPro (format Mp4) to jest dźwięk. Tak więc czym najlepiej zmienić format? wtedy się upewnię czy to tu leży problem.


piątek, 11 października 2013, 12:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe Premiere Pro
daj plik z kamery w którym nie masz dzwieku


piątek, 11 października 2013, 13:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL