Teraz jest sobota, 19 stycznia 2019, 04:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problem z Twixtorem do Sony Vegas 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 marca 2013, 16:28
Posty: 17
Post Problem z Twixtorem do Sony Vegas
Witam! Pierwszy raz korzystam z pluginu Twixtor (Slow motion). Problem polega na tym, że gdy przeciągnę suwak za daleko lub poniżej 0 to cały ekran podglądowy mam czerwony. Wtajemniczonych proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki :D


piątek, 11 października 2013, 14:46
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 18 grudnia 2009, 14:55
Posty: 14
Post Re: Problem z Twixtorem do Sony Vegas
Nie wiem jak jest w Vegasie, pracuję w Premiere, ale pewnie działa to podobnie. To oczywiste, że jeśli spowolnisz klip to automatycznie on ci się wydłuży. Twixtor jednak nie wydłuża klipu, więc musisz zrobić to sam. Kładziesz na timeline ten sam klip kilka razy (jeden po drugim), a następnie scalasz to do jednej sekwencji i na to nakładasz Twixtor. Możesz też położyć długi, nieprzycięty klip, zrobić spowolnienie na małym jego fragmencie i potem przyciąć do potrzebnej długości.


piątek, 11 października 2013, 17:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 marca 2013, 16:28
Posty: 17
Post Re: Problem z Twixtorem do Sony Vegas
Nic to nie daje :(


sobota, 12 października 2013, 15:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL