|
|
|
Teraz jest niedziela, 15 grudnia 2019, 18:10
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Edius 6.5 a NewBlueFX for Edius
Autor |
Wiadomość |
PabloNT
Bywalec
|
 Edius 6.5 a NewBlueFX for Edius
Witam Mam takie pytanie ponieważ nie mogę sobie poradzić z zainstalowaniem pluginów z NewBlueFX for Edius gdzie jak zainstalowałem normalnie to Edek wogóle ich nie widzi w przeciwieństwie do Vitascene 2.0 i pytanie czy trzeba grać w jakiś specjalny folder te pluginy żeby były widoczne czy co ???
Pozdrawiam Paweł
_________________ CPU : Intel® Core™ i7-4790K (8M Cache, up to 4.40 GHz) Devil's Canyon MB Brand : ASRock MB Model : B85 Fata1ity Killer GPU Type : ASUS GTX680 4GB DDR5 RAM : 8192 MB DDR3 1600Mhz CL16 SSD: Kingston v300 240GB SATA/600 HDD: Seagate® Expansion™ 3TB 7200
|
wtorek, 10 grudnia 2013, 15:08 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|