|
|
|
Teraz jest niedziela, 15 grudnia 2019, 06:45
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Problem z Adobe Premiere Pro CS5.5
Autor |
Wiadomość |
Dziuba
Nowy
|
 Problem z Adobe Premiere Pro CS5.5
Witam! Kiedy zimportowałem już muzykę do Premiera i chcę przenieść go na track audio nr.1, pokazuję mi się zamiast kursora - strzałeczka w dół pomiędzy liniami i klikając lewym przyciskiem myszy przerzuca mi muzykę na 5 track audio. O co chodzi ? jak to naprawić ? Proszę was bardzo o pomoc ! Pozdrawiam Filip.
|
środa, 11 grudnia 2013, 20:53 |
|
 |
grabos
Aktywny bywalec
Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40 Posty: 1309 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Problem z Adobe Premiere Pro CS5.5
usuń niepotrzebne ścieżki, dodaj tyle nowych ile potrzebujesz w formacie zgodnym z Twoimi plikami muzycznymi (mono, stereo, 5.1) i po krzyku
|
środa, 11 grudnia 2013, 23:43 |
|
 |
kazikmaly
Aktywny bywalec
Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47 Posty: 812 Lokalizacja: Łódzkie
|
 Re: Problem z Adobe Premiere Pro CS5.5
Wtam Tak jak pisał @grabos tworząc nową sekwencję ustaw sobie w preferencjach audio ile i jakie ścieżki mają być widoczne. Najlepiej usuń wszystkie 5.1 które są domyślnie przypisane i zastąp je stereo. Stwórz sobie preset z samymi ścieżkami stereo będzie ci łatwiej w przyszłości. 
_________________ Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.
|
czwartek, 12 grudnia 2013, 10:28 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|