Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 02:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Przejścia w Pinnacle Studio 16 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 kwietnia 2014, 08:45
Posty: 4
Post Przejścia w Pinnacle Studio 16
Od kilku dni używam programu PS 16. Wczesniej pracowałem na PS 10. Nie potrafię w PS 16 powielić (skopiować) wybranego przejscia pomiedzy klipy w całym filmie. Dużo czasu tracę aby przeciągać wybrane przejście do każdego klipu ręcznie. W PS10 była opcja w prwym linku - Powiel przejscie. A tu nie mogę tej opcji znaleść.
Za pomoc dziekuję.
Programu używam w systemie windows 8.1. Było sporo cyrku przy instalacji ale dałem radę i wszysto działa OK. Program PS 16 z marszu nie współpracuje z windows 8.1. Zainteresowanym mogę pomóc.


środa, 2 kwietnia 2014, 14:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 sierpnia 2004, 14:48
Posty: 347
Post Re: Przejścia w Pinnacle Studio 16
a kopiuj - wklej nie pomaga?


środa, 2 kwietnia 2014, 14:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 kwietnia 2014, 08:45
Posty: 4
Post Re: Przejścia w Pinnacle Studio 16
Niestety nie ma w prawym linku takiej ocji. Ale nawet jak by była to i tak trzeba by się naklikać. Mnie chodzi o dodanie tego samego przejścia do całego motowaneo fimu.


środa, 2 kwietnia 2014, 14:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL