Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 11:58




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Adobe After Effects 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 kwietnia 2008, 22:23
Posty: 54
Post Adobe After Effects
Poszukuje porozumienia z osobą posiadającą wiedzę na wym. programie. Na początek gdzie znaleść wiedzę na temat wdrażania gotowych projektów na własny użytek. A przy okazji jeżeli projekt jest w rozdzielczości HD 1920x1080, 1 0:00:15:00,30,00 fps jak go zaadoptować w standard 720x576, 25 klatek n/sek. do montażu w programie edycyjnym?


sobota, 12 lipca 2014, 22:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe After Effects
Nie ma zadnej filozofii, gotowca wgrywasz i podmieniasz tylko elementy na wlasne a przy renderingu mozesz podac do jakiej rozdzielczosci i z jakim klatkarzem ma wyeksportowac film


sobota, 12 lipca 2014, 23:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 kwietnia 2008, 22:23
Posty: 54
Post Re: Adobe After Effects
Dziękuję za odzew i chciałbym pociągnąć myśl. To znaczy, że z nową kompozycją nie trzeba kombinować przy projekcie na wstępie a jedynie przy ustawieniach do renderingu?
Bo proszę sobie wyobrazić miałem krótki projekt z melodią ale po pewnych roszadach w ustawieniach renderinkowych już linii melodecznej nie było.
A jak rozegrać czcionkę, której brak w moim programie a twórca projektu dysponował?
Przepraszam za namolność, ale chciałbym coś dowiedzieć się od tych co coś wiedzą. Pozdrawiam:)


niedziela, 13 lipca 2014, 12:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Adobe After Effects
Henryk 5 napisał(a):
A jak rozegrać czcionkę, której brak w moim programie a twórca projektu dysponował?
Przepraszam za namolność, ale chciałbym coś dowiedzieć się od tych co coś wiedzą. Pozdrawiam:)

Po prostu wstaw inną.

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


niedziela, 13 lipca 2014, 23:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe After Effects
Jak sie kupuje gotowe sceny, to przewaznie font jest w katalogu i trzeba go tylko dorzucic do windy, czasami autor wrzuca linki do uzytych fontow a tego co zrobilo soe z dzwiekiem nie mamy jak sprawdzic, bo mogles sciezke wylaczyc, skasowac, nie ustawic audio przy eksporcie itp.


poniedziałek, 14 lipca 2014, 08:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL